SHOWROOM

Een showroom voor Atelier Davinci…

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld of de beeldjes en sieraden van Atelier Davinci ‘in het echt’ bekeken kunnen worden. Om hieraan tegemoet te komen hebben we eerder geprobeerd om ‘op afspraak’ belangstellenden te ontvangen, maar echt ideaal is dit nooit geweest.
Atelier Davinci is primair een atelier waar we ontwerpen, modelleren, beeldjes en sieraden maken. Een bruisende werkplaats met bijbehorend lawaai en stof waar we vrijwel alles zelf doen om een mooi product te maken. Geen winkel en niet echt ingericht om belangstellenden te ontvangen. Het bleef toch een beetje behelpen.
Om hierin afdoende verbetering te brengen zijn we een symbiose, een verregaande samenwerking, aangegaan met Galerie GJB Art& Frames te Beneden Leeuwen.

Samenwerking…

Door deze samenwerking kunnen wij onze beeldjes en beelden laten zien in een omgeving die daar perfect geschikt voor is. Een omgeving waar u in alle rust en ruimte onze kunstwerken, maar ook van andere kunstenaars,   kunt bezichtigen.
Voor bedrijven die op zoek zijn naar sieraden om hun ‘corporate identity’ te verstevigen hebben we een vitrine ingericht met voorbeelden die we eerder in opdracht hebben gemaakt. Schilderijen in de galerie zijn ruim aanwezig, geschilderd door gerenommeerde kunstenaars.

Om deze ‘symbiose’ wederzijds te maken is Atelier Davinci begonnen de in de galerie aanwezige kunstwerken en schilderijen in de Webshop Art-tY op te nemen.  Zo zijn de deze in de shop terug te vinden, voorzien van de benodigde informatie.
Kunstenaars worden in de webshop ‘op naam’ weergegeven zodat er voor u een handig naslagwerk is ontstaan, zodat u ook buiten de Galerie, op elk gewenst moment  kunt bestellen.
Wij hopen deze categorie artikelen in korte tijd compleet in deze shop aan u te kunnen presenteren.
Tot die tijd kunt u ook terecht in de site van de Galerie.

Custom made…

Natuurlijk is het mogelijk om, naast de collectie,  speciaal voor u beelden, schilderijen en sieraden “op maat” te ontwerpen en te maken. Onze werkplaats is op een korte afstand van de galerie gevestigd, zodat we snel in de galerie aanwezig zijn om samen te kunnen bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn (het is wel verstandig om – in zo’n geval – eerst een telefonische afspraak te maken met Davinci).

Lijsten en sokkels…

Bij schilderijen horen lijsten en bij beelden horen sokkels.
GJB maakt ook schilderij-lijsten die in heel Europa worden verkocht. In heel veel stijlen en kwaliteiten.
Davinci levert sokkels van graniet, basalt en glas  in vele maten. Gezoet en hoogglans.
Al deze artikelen, lijsten en sokkels, zullen in de nabije toekomst ook te vinden zijn de de Webshop Art-tY. Tot die tijd zullen wij u graag telefonisch of per email antwoord geven op al uw vragen.