ZAKELIJK

Voor  kunst als relatiegeschenk naar van Webshop Atelier Davinci.
Het perfecte zakelijke cadeau.

Art-ty.nl, kunst als relatiegeschenk
(BEST-Award Philips, uitvoering: Davinci)

Relatiegeschenk voorbeelden: ga meteen naar de Projecten en de Portfolio

De beeldjes en beelden van Atelier Davinci zijn een mogelijkheid om iets duurzaams en moois cadeau te doen,  wat ook nog iets voorstelt en blijvend is.
Er is keuze uit vele thema’s, zodat er voor iedere denkbare gelegenheid wel iets te vinden is. We doen ons werk goed, we zijn creatief, we gebruiken alleen maar hoogwaardige materialen als goud, zilver, brons, tin  en andere exclusieve materialen.

Staffel prijzen:
Voor bedrijven en instellingen maken we  bij grotere aantallen beeldjes, sieraden of gebruiksvoorwerpen staffel prijzen. Beeldjes kunnen vanaf enkele stuks (in sommige gevallen) tot enige duizenden stuks  door ons gemaakt . Hangt een beetje van het model af.
Onze beeldjes zijn als  relatiegeschenk is een cadeau waarvan het bericht blijvend is. Jarenlang.

De beeldjes die in de shop te vinden zijn geprijsd als ‘prijs per stuk’ , inclusief btw weergegeven.
Voor meer informatie en een actuele stuksprijs bij aantallen (exclusief btw) is het verstandig contact op te nemen met atelier Davinci: 0599-247002. Kan ook  per  e-mail   .

Projecten, advies en ontwerp:

Als er een bepaald doel is om een beeldje of relatiegeschenk te maken: geen probleem. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden dus het verzoek om in de portfolio te zien wat allemaal kan.
Stuur ons een mail met wat gewenst is en we nemen contact op om  te kijken hoe we daar een mouw aan gaan passen.
Het zou bijvoorbeeld kunnen bij een cadeau  wat als cadeau bedoeld is, maar natuurlijk ook om het bedrijf goed in het zonnetje te zetten. Maar:  het kan ook zomaar een groot beeld voor buiten  zijn, of voor in de entree.
Materialen die we gebruiken zijn brons, cortentstaal, RVS, aluminium en ijzer.

kunst als relatiegeschenk
(Schaal Corus, M. van den Houdt)

3D scannen en printen…

Het 3D scannen, het bijbehorende tekenwerk en het 3D printen van voorwerpen – tot en met de uiteindelijke productie – van het gescande doen we als het kan in eigen huis en als we het niet zelf doen, dan  in samenwerking met specialisten – voornamelijk voor scanwerk en printen.
Het tekenen, aanpassen van scans, het ontwerpen met als doel deze te printen in 3D doen we in ieder geval helemaal zelf.
Voorbeelden zijn te vinden in de Portfolio bij “Design“. Mocht je hierover meer willen weten dan graag contact opnemen  (0599-247002)of per e-mail (er opent een nieuw e-mail bericht)

Sieraden:

Bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen ontwerpen laten uitvoeren van sieraden in  zilver, verguld zilver of goud. Deze maken we helemaal ‘hoe het gewenst is’ in een gesteld  budget. Bij sieraden is ook de verpakking heel belangrijk. Wordt vaak niet bij stil gestaan. Wel door ons.
Voorbeelden van corporate identity kan een dasschuif, dassteker, manchetknopen, hanger of sleutelhanger zijn . In de portfolio zijn genoeg voorbeelden vinden.
Ook hier: mocht je hierover meer willen weten dan graag contact opnemen  (0599-247002)of per e-mail .
Voorbeelden kunt u zien in de shop

tekening davinci steekspeld PPH
(Steekspeld Park Plaza Hotel, M. van den Houdt)

Personaliseren:

Een beeldje moet soms worden gepersonaliseerd.  Te denken valt aan een uitreiking van een award, bij een jubileum, seminar en meer. Aan relaties kan zo het eigen beeldmerk of boodschap meegegeven worden. Dat kan in de meeste gevallen door een graveerplaatje (niet echt een ‘graveerplaatje’ maar een transfer op metaal; doen we zelf) op bijvoorbeeld de sokkel van een beeldje te plaatsen.
Informatie hierover is telefonisch verkrijgen  (0599-247002) of per e-mail.

Industriële ontwerpen:

Soms heeft een bedrijf behoefte aan een artikel wat om de een of andere reden ter ondersteuning van wat anders nodig is. Een ding met een eigen smoel. En waar er best wel veel van nodig zijn. Lijkt heel simpel maar is het niet.
Atelier Davinci weet er wel raad mee, we bedenken een vorm die aansluit aan wat je wilt, zetten het om ‘naar beeld’ in een 3D tekening. Wij gaan op zoek naar producenten omdat wij het jargon kennen, zorgen ervoor dat het gemaakt kan worden. In plastic, ijzer, hout. Whatever.
We weten ook wat iets mag kosten en wat er nog aankomt als het artikel er eenmaal is. Dus ook verpakking en vervoer en nazorg.
Voorbeelden van projecten zijn in de site te zien. ook hier: bij belangstelling gaan we er graag verder op in.

gymbank ontwerp davinci dreumel
(Gymnastiekbank, M. van den Houdt)

Galvanische mogelijkheden:

Wat we kunnen verzorgen, niet in de laatste plaats omdat we heel goed weten waar we het over hebben: vergulden in verschillende gehalten, verzilveren, vernikkelen, verkoperen, vermessingen, verbronzen, rhodineren. Patina’s in verschillende kleuren.

Bladgoud:

Wij verwerken diverse soorten ‘bladmetaal’ zoals bladgoud of bladzilver, op een juiste mixtion voor binnen en buiten-gebruik. Dit kan op de meeste materialen als op hout, steen of beton. Ook kunnen wij (na overleg) monumenten voorzien van bladgoud (ook voor restauratiewerk).

Verpakken:

Bij grotere aantallen kunnen de beeldjes  in een bulk verpakking naar keuze aangeleverd worden. Bijvoorbeeld bij het gebruik van de eigen (bedrijfs-) verpakking. Kunnen we helemaal verzorgen, we kennen de weg.

Alle afbeeldingen zijn bedacht en uitgevoerd (en eigendom) van Atelier Davinci.