MOEDERDAG

moederdag. het moment voor een beeldje als cadeau

Moederdag

Op  de tweede zondag in mei ( dit jaar, 2019, op de 12e) zet Nederland zijn moeders in het zonnetje, het is weer….. Moederdag.  Die dag nemen we de tijd om iets te doen wat we het hele jaar moeten doen maar wat we altijd vergeten:… onze moeders eren en bedanken voor alles wat ze voor ons doen en  gedaan hebben.
Ja, dat kun je natuurlijk op allerlei manieren doen, maar het moet wel speciaal zijn. Bloemetje of chocolade?……Lekker maar wel een beetje saai. En het verdwijnt voor je het door hebt.
Waarom niet een origineel en leuk/ lekker Davinci cadeau?

Wij hebben beeldjes die prima laten zien hoe je over haar denkt!
Beter nog, omdat zo’n beeldje je vaak dingen laat voelen die in woorden nou net niet “je van het” zijn om te zeggen.  En, niet helemaal onbelangrijk, het zijn berichtjes die niet meer weggaan. Waarschijnlijk nooit meer.
Kenmerk van onze beeldjes zijn dat ze meestal naar een plaats gaan waar ze erg prominent aanwezig zijn,  bijvoorbeeld in de woonkamer. Waar ze (ijdel als ze zijn) ook nog eens vaak onderwerp van gesprek worden. (Dus jij stiekem ook, want het is tenslotte door jou gegeven).

beeldje vlinder voor moederdag

We pakken het cadeau altijd erg goed in. Zo goed dat je het pakje meteen als cadeau kunt geven aan je moeder.
Hoe doen we dat: Het beeldje gaat in twee kleuren vloeipapier samen met wat chipjes als buffer in een mooi doosje. Dit doosje pakken we in wit glanspapier in. cadeau moederdag , beeldje van davinci
Maar we zijn er nog niet: Dit doosje gaat dan weer in een neutrale verzenddoos samen met luchtzakjes als buffer. Lekker veilig.
Eens per dag geven we alle pakjes bij het postagentschap van de Postnl in Dreumel af waar ze gescand worden. Zodra dat gebeurt krijg je een track en trace nummer gemaild naar het door jou opgegeven mailadres. Doorgaans in de namiddag.
Op de verzenddoos staan geen grote reclamekreten, alleen op de verzendsticker staat heel klein ons logo. Vrij discreet nietwaar?

Tip: Beeldjes kunnen ook met een bloemetje worden gegeven…
O ja…je hoeft niet verder te zoeken naar andere adressen waar onze beeldjes gekocht zouden kunnen worden:  Die bestaan niet.