VERPAKKEN EN LEVERTIJD

LEVERTIJDEN:

Omdat we alles zelf maken hebben we een kleine ‘grijp-voorraad’ van onze beeldjes, zodat we misschien het bestelde  beeldje nog moeten maken. In dat geval streven we ernaar je bestelling in  2 tot 4  werkdagen te verzenden. Mocht er onverhoopt een langere levertijd zijn dan nemen wij contact met je op.
Staat het wel bij ons op de plank dan doen we onze best de bestelling binnen 1 a 2 werkdagen te verzenden.

De pakjes worden per pakketpost verzonden via Myparcel/ Postnl. Doorgaans is je zending via Track & Trace te volgen. Je krijgt na het door ons aanbieden bij de Postnl een email met Track & Trace gegevens (de e-mail wordt verstuurd naar het bij je bestelling opgegeven e-mailadres).

Hoe worden de beeldjes verpakt bij Davinci?

Het verpakken van alle beeldjes wordt per stuk in twee verschillende kleuren vloei gedaan.  Dit wordt standaard in een nette witte doos gedaan met witte kunststof chipjes als buffer. Deze doos wordt in wit glanzend cadeaupapier ingepakt.
Dit geheel wordt weer in een kartonnen verzenddoos verpakt met luchtzakjes als buffer, en wordt zo aangeboden bij de Postnl in Dreumel.
Je hoeft er in principe niets meer aan te doen, het is zo als een cadeau te geven.
Tip: Misschien nog een bloemetje erbij.

Wij vinden dat je een beeldje geven, als een cadeau, niet is alsof je een washandje cadeau doet. Beeldjes maken is moeilijk en  verdienen een goede en mooie verpakking. We geven er alle aandacht aan en gebruiken bewust goed zijdepapier om “het Ritsel-Moment” bij het uitpakken te hebben.
Moet ook! Dat kan alleen met  goed papier wat geluid maakt in een goede verpakking.

Als we er wijn, koffie of delicatessen bij doen worden deze producten verpakt in vloeipapier en samen met het kunstwerk in een geschenkverpakking verpakt.
Bij meer dan twee  artikelen wordt er gebruik gemaakt van meerdere verpakkingen gebundeld in een papieren draagtas of doos. We kiezen dan voor de beste optie. Dit gaat dan weer in een lucht-zakjes-gebufferde verzenddoos.
Natuurlijk kunnen we wenskaartjes of iets anders erbij doen, mag je naar ons opsturen. Doen wij het erbij.

Verpakking van sieraden:

Wij bij Davinci vinden dat het verpakken van  sieraden niet goed genoeg gedaan kan worden. Stom om daarop te bezuinigen. Een sieraad zo los in een zakje gemikt is geen cadeau. Vinden we.
Om het verpakken toch goed te doen zijn we op zoek gegaan en hebben hele mooie doosjes gevonden. We zijn dan ook trots op de collectie ‘aparte’ verpakkingen waar we gebruik van maken.
Misschien niet de goedkoopste oplossing, maar het maakt van jouw cadeau een CADEAU.
Daarom is het mogelijk om verpakking te kiezen als het voorgestelde je niet aanstaat.
Overleggen doen we tot we er iets moois van gemaakt hebben, in jouw budget.

verpakking doosje sieraden davinci

Bedrukking en ‘branding’ op verpakking.

Voor bedrijven die een eigen verpakking willen branden is er die mogelijkheid. Dit is alleen mogelijk als je veel sieraden of beeldjes bij ons bestelt, dus niet voor een enkel stuk.
Bedrukking is mogelijk op alle modellen van de aangeboden verpakking. Bij kleinere aantallen raden wij aan zelf een sticker aan te leveren (of door ons te laten verzorgen) voor op de witte verpakking.
Als je liever hebt dat wij het doen dan graag beeldmerken al dan niet voorzien van tekst naar ons mailen. Wij hebben de tekenprogramma’s ervoor om er iets moois van te maken.
De bestandsformaten van het beeldmerk (logo)  kunnen worden aangeleverd als (gevectoriseerd)  PDF, Corel, ai, eps, sgv (in ieder geval een vector en  geen pixel bestanden)

Kosten voor het maken van een cliche: Euro 55,00 (kostprijs; vrijblijvend)

MINIMUMAANTAL VOOR BEDRUKKING: 100 STUKS VAN 1 MODEL EN/ OF 1 KLEUR

Prijs per stuk, indicatief,  (excl. btw) Euro 0,17  p.st./ >100 st (vrijblijvend)
Voor meer informatie graag contact op nemen met Davinci. (e-mail)