KERSTMIS

kerstbeeld davinci

Kerstbeeldjes van Atelier Davinci, iets om nooit te vergeten…

Atelier Davinci heeft naast de beeldjes, in deze tijd ook wel de kerstbeeldjes genoemd bij Atelier Davinci , een heleboel lekkers in de aanbieding.

Kerst is eindelijk weer aangebroken, voor sommigen is het de mooiste tijd van het jaar en voor anderen is het wat minder. Vooral als het weer bij schoonmoeder gevierd moet worden die niet van een glaasje op z’n tijd houdt. Bij Atelier Davinci kijken we niet op een glas meer of minder, we hebben mooie wijnen en ander lekkers naast de beeldjes die we maken.  Bij onze B2B shop Art-ty.nl kun je als bedrijf ook een speciaal non-food pakket samenstellen.
Wat je er ook van vinden mag, Atelier Davinci heeft de beste middelen om je door deze zware tijd heen te helpen zoals  pakketten, recepten, cadeaus en tips.  Bijvoorbeeld:

Spuntino della bolla

beeldjes en kerstpakketten bij davinci

Tapas. Een pakket met toastjes, pesto, olijven, tapenade, vleeswaren en kaas. Een fles Ribo Gjulia, een zeer bijzonder bier met toevoeging van most van de Ribolla Gialla druif.  Als kerstbeeldje ‘voor erbij’ is gekozen voor het beeldje  ‘Bedankt’ wat weer leuk is voor schoonmoeder. Het hele, originele, recept is uiteraard bijgevoegd, anders kan je er misschien niets mee.

Wat ook kan is:

Risotto con funghi

risotto con funghi davinci beeldjes

Een pakket met champignonbouillon, gedroogde paddenstoelen, risotto en Parmezaanse kaas. Om de risotto te kunnen maken wordt een gedeelte van de  fles Trebbiano  gebruikt, waarna het restant van deze echt heel lekkere wijn wordt uitgeschonken.
Een fles rode Refosco (la Tunella) voor “erbij”. Als kerstkunstwerk is gekozen voor ‘de Eerste Schreden’. (De eerste schreden naar de volgende gang). Ook hier is het hele recept bijgevoegd. Logisch.

Maar…… voor in de kleine uurtjes hebben we, ook speciaal voor schoonmoeder, iets aparts, iets waar ze waarschijnlijk nog wel eentje van lust:

Vecchia Romagna

beeldjes van davinci

Hier samen met een dokterstasje om duidelijk te maken dat je na het feest niet moet autorijden met een slok op.

Als toetje :

panforte bianco

Panforte is een traditioneel Italiaans nagerecht dat vruchten en noten bevat. Iets wat ze in de 13e eeuw in de buurt van Sienna Italië al hebben uitgevonden. Erg lekker om te snoepen.

beeldjes van davinci