DE WEBSHOPS

Een Webshop gemaakt door Davinci speciaal voor een soort artikel of voor een specifieke groep.
Misschien is het leuk om te weten dat ik deze sites en shops helemaal zelf uit OpenSource (o.a. Oscommerce, WordPress en Zenphoto)  heb gemaakt.
De omgeving waarin  ik  werk is Fedora van Linux (dus er is geen Windows machine bij ons te vinden).
De foto’s maak ik ook zelf en werk die bij in de GIMP.  Logo’s maak ik (ook zelf) in Inkscape.
Ik maak, buiten de provider (o.a. Vimexx) en de certificaten (Let’s Encrypt)  geen gebruik van derden op wat voor manier dan ook.

Verder is alles 100% Atelier Davinci !!

We maken ook sites en shops voor derden, al hangen we dat niet aan de grote klok.

De shops die er inmiddels  zijn:

Atelier Davinci, onze eerste shop.

Deze is nu standaard in gebruik als “gewone” webshop voor particulieren. In deze shop zijn de standaard beeldjes en sieraden “gewoon” te bestellen.

webshop zandloper asbeeldjesAtelier Zandloper, een shop waar we asbeeldjes, mini-urntjes en assieraden aanbieden.

Niet een collectie die overal te koop is. Niet iets wat uit het verre oosten komt, maar asbeeldjes door ons zelf bedacht en gemaakt. Ook voor zeer speciale uitvoeringen zoals zilveren asbeeldjes  en zilveren urnen.
We doen wat een ander niet kan.art-ty voor relatiegeschenkenArt-ty, de B2B webshop ingericht op bedrijven en instellingen.

Waarom? Omdat bedrijven vaak zaken anders willen dan standaard: Eigen verpakking, graveerplaatjes, verzending op afroep, jubilaris beleid, corporate identity, awards, relatiegeschenken  en ga zo maar door. En staffelkortingen natuurlijk.

webshop kerstbeeld. Kerstpakketten van DavinciKerstbeeld, de shop van de pakketten.

Inmiddels bij www.art-ty.nl ondergebracht als een aparte afdeling. Kerstpakketten en themapakketten. Ook veel Italiaanse delicatessen, Balsamico en wijnen. We stellen combinaties voor om zo een pracht van een pakket te maken. Ook voor de zeer luxe pakketten. Omdat we zaken naleveren lijkt het langzamerhand ook wel op een delicatessen winkel. En er is meer….  DEZE SHOP IS INMIDDELS OPGENOMEN IN DE ART-TY.NL SHOP.

 Art for craft, de portfolio

Van zaken die we gemaakt hebben in allerlei verschillende richtingen: Kunst, maar ook industrieel ontwerp -of zoals velen zeggen ‘design’.  Ook de sieraden die gemaakt zijn staan hier in een album. De CliniClown modellen die we vanaf 2004 ieder jaar hebben bedacht en gemaakt.
Het album design is op alfabetische volgorde van opdrachtgevers. Van Assembleon via Philips, Park Plaza tot Wijko

creatieve cursus bij davinci

Cursus bij Atelier Davinci

Hoe maak je van wat grondstof een kunstwerk.
Hoe maak je van vrijwel niets een blijvend iets.

Voor particulieren ‘die de rit ervoor over hebben’ is er de mogelijkheid om een cursus, ’s avonds, te volgen in het maken van een beeldje.
Ontwerp, modelleren en mal-maken komen aan de orde, met als doel zelfstandig een metalen beeldje te maken. Van begin tot eind.

Voor bedrijven en kleine groepen is ook er de mogelijkheid om bij Davinci een cursus te volgen in het ontwerpen, maken en produceren van een beeldje.
Zo kan een geheel eigen ontwerp gemaakt worden door (een) creatieve vertegenwoordiger(s) van het bedrijf, met als doel onder begeleiding een kunstwerkje te maken voor uw relaties of voor in een kerst- of eindejaarspakket. Maar ook om een cursus of workshop cadeau te doen .

Het hele traject kan in de vorm van een meerdaagse cursus. Gaat dit te ver dan kan een Workshop van één dagdeel wellicht een uitkomst zijn.
Bij een workshop ligt de nadruk op ontwerp en modelleren, zodat het ontwerp/ model in één dagdeel  neergezet wordt.
De verdere afhandeling wordt desgewenst, in intensief overleg, door Davinci  gedaan.

Jubileumgeschenken, eindejaarsgeschenken, verjaardag, geboorte enzovoort. Alle gelegenheden waar een blijvende herinnering op z’n plaats is. Maar nu door medewerkers van het bedrijf zelf bedacht en ontwikkeld. Uiteraard onder deskundige begeleiding.

Naar de Cursus:

Heeft u belangstelling en wilt u meer weten? U kunt mailen naar cursus@atelier-davinci.nl of (tijdens kantooruren) bellen met  Atelier  Davinci: 0599-247002