CLINICLOWNS

cliniclowns beeldjes van DavinciCliniclowns beeldjes….de Makers..

Voor de CliniClowns hebben we sinds 2004 de beeldjes en sieraden bedacht,  ontworpen en gemaakt die verkocht worden met als doel de stichting CliniClowns te steunen. We hebben de doelen van deze stichting sinds jaar en dag in ons hart gesloten. Tot 2019 werd door ons een nieuw model gemaakt, zodat er al een mooie verzameling is ontstaan.
Na 15 jaar beeldjes gemaakt te hebben voor de Stichting zijn we door omstandigheden gedwongen om te stoppen met het maken van nieuwe modellen. Het model 2018 is het laatst gemaakt model.

Wilt U een beeldje bestellen dan kan dat alleen bij de Stichting CliniClowns te Amersfoort. (U kunt dus geen beeldjes van de Stichting CliniClowns bij ons of bij anderen bestellen).
Gelukkig is bijna de hele collectie daar te koop.

25 jaar CliniClowns….

Inmiddels is de speciale jubileum editie 2017 ter ere van het 25 jarige bestaan van CliniClowns uitgegeven.

Dit beeldje is ook weer , net zoals alle voorgaande modellen, speciaal voor CliniClowns ontwikkeld.
De afmetingen van dit verbronsde, tinnen beeldje zijn: hoogte 13 cm, breedte 8 cm en diepte 5 cm. Ook dit jaar is dit kunstwerk weer gemaakt door Martin van den Houdt. Ieder jaar komt er een nieuw beeldje uit, dus spaar ze allemaal!

cliniclowns beeldjes

Beeldjes en sieraden…

Behalve de beeldjes voor de CliniClowns maken we ook beeldjes, sieraden en sier-artikelen voor diverse Stichtingen.
Bijvoorbeeld de complexe vormen als het miniaturen van het Donormonument “de Klim” te Naarden en de sleutelhanger ” Jaap Aap” voor het UMCG (Beatrix kinderziekenhuis Groningen).
Deze beeldjes hebben ook tot doel  bijdragen te werven bij particulieren en bedrijfsleven voor de diverse stichtingen.

De beeldjes en sieraden die Atelier Davinci maakt, hebben in tegenstelling tot veel andere cadeau artikelen een hoge emotionele en vooral blijvende waarde. Deze beeldjes lenen zich heel goed als een blijvend relatiegeschenk.

Misschien heeft  u als stichting of als bedrijf belangstelling om ook een beeldje of een sieraad te laten ontwikkelen. Bijvoorbeeld als artikel ten behoeve van een fondsenwerving.  U kunt dan contact met ons opnemen om uw idee en uw plannen samen met ons  door te nemen. Zo kunnen we dan in overleg een ontwerp maken wat gemaakt kan worden in een budget wat aan uw wensen tegemoet zal komen.
Voor algemene informatie kunt u dat telefonisch doen, voor meer concrete vragen graag schriftelijk of per  e-mail.