OVER Atelier DAVINCI

Atelier Davinci ontwerpt en maakt beelden, beeldjes, sieraden, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen in metalen en kunststoffen.

Eerst wat informatie over:
Domeinnamen/ webshops van Davinci.
Naar KLANTENSERVICE van Davinci voor meer informatie over Internetbestellingen.

Waar zijn we gevestigd?….

Telefonisch contact is alleen mogelijk tijdens kantooruren.
Atelier Davinci is een atelier en kunstgieterij. We hebben geen fysieke winkel. Hierdoor zijn wij niet voor publiek toegankelijk.
Bezoek is alleen mogelijk na een telefonische of schriftelijke afspraak.

Atelier DAVINCI
Marktstraat 64
9581 AC Musselkanaal
tel: +31(0)599-247002
mobiel: +31(0)6-39602664
e-mail: info@atelier-davinci.nl

URL:  www.atelier-davinci.nl
URL:  www.art-ty.nl
URL:  www.atelier-zandloper.nl
URL: www.art-y.be
KvK: 55532713
(TAX) BTW: NL001165961B78
IBAN NL85SNSB 0940 8611 86
BIC SNSBNL2A

 realteischenken en cadeaus van davinci

Wie zijn we en wat doen we?

Atelier Davinci is een ambachtelijk atelier en kunstgieterij. We zijn gevestigd in Musselkanaal met Martin van den Houdt als spil. Eerder, als goudsmid meer dan 12 jaar bij Schaap en Citroen Juweliers werkzaam geweest. In 1995 begonnen met Davinci in het rivierengebied te Dreumel, tot de verhuizing in 2020.
Sinds 2020 maakt Davinci op ambachtelijke wijze beelden, beeldjes, sieraden, relatiegeschenken en gebruiksvoorwerpen voor particulieren, bedrijven en stichtingen in de werkplaats te Musselkanaal.
Tenzij anders vermeld zijn de ontwerpen en modellen door ons zelf bedacht en gemaakt (wat bijna alles is)

Beeldjes:  uit welk materiaal?

De verbronsde beeldjes zijn in een hoogwaardige tinlegering gegoten. De grotere beelden zijn gegoten in brons, maar kan ook in aluminium of cortenstaal worden gemaakt, zoals het Hadwin and Stopher Memorial.
Sieraden worden alleen gemaakt uit voor de wet als ‘edelmetaal‘ geldende metalen. Davinci maakt geen onedele metalen sieraden.

Voor wie?

Particulier:  Alles wat in de webshop van Atelier Davinci staat. Maar we maken en vermaken ook trouwringen, asbeeldjes, urntjes, herinneringssieraden, herdenkingssieraden en assieraden.

B2B: We bedenken en maken blijvende herinneringen bij jubilea en bijzondere gebeurtenissen. ‘Custom made’ bedenken en maken we beelden, beeldjes of sieraden als corporate identity in grote en kleine aantallen. Onze shop speciaal voor bedrijven is Art-ty. Voorbeelden zijn ruim aanwezig in onze Portfolio.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact opnemen met Atelier Davinci  per telefoon (+31) 487-573985 of per e-mail

Kunstenaars: deze kunnen bij ons terecht voor het 3D inscannen van een kunstwerk, waarna wij de gehele 3D bewerking doen om het te kunnen printen in bijna elk gewenst formaat, dus ook voor het vergroten en in brons gieten van een klein wasmodel. Hiervoor kunt u contact opnemen met Atelier Davinci  per telefoon (+31) 487-573985 of per e-mail