Art-ty.nl Business to business

B2B webshop van Atelier Davinci: Art-tY….

Om bedrijven en instellingen beter van dienst te kunnen zijn, is bij Atelier Davinci een webshop speciaal voor deze groep gemaakt. Gemakkelijker, omdat de artikelen gestaffeld besteld kunnen worden. Ook bij Atelier Davinci is een groter aantal een reden voor korting.
Deze B2B shop geeft, nadat er een account is gemaakt en deze is goedgekeurd door ons, een speciale prijs van onze artikelen. Deze prijzen zijn de basisprijzen waarover nog een staffelkorting wordt gegeven. Een account aanvragen heeft  al zin bij een bestelling van meerdere stuks ineens van het zelfde artikel.
Er zijn wel minimum aantallen per product, aangegeven op de productpagina.

Hoe kan ik een account aanvragen?

Een B2B account krijgt u door deze aan te vragen door het invullen van uw gegevens. Alleen bedrijven en stichtingen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en in het bezit van een btw-nummer kunnen een aanvraag doen. Wij beoordelen deze aanvraag en stellen uw account in op B2B waarna wij u berichten.
U ziet, na inloggen, in de productpagina een aantal prijzen genoemd per artikel: een retailprijs inclusief btw, een retailprijs exclusief btw en hieronder de B2B prijs, exclusief btw. Deze prijs is niet zichtbaar als er geen akkoord is gegeven.
Deze laatste prijs (B2B) is van belang voor u. Over deze – al lagere – B2B-prijs wordt een staffel berekend, zoals is aangegeven in de webshop aan de rechterzijde bij “Staffel korting”.

Gelden de B2B prijzen voor alle artikelen?

Speciaal gemaakte artikelen, ontwerpen, alle artikelen van Gallerie d’n Onderstal, wijnen, delicatessen en dergelijke, verpakkingen en in offerte genoemde prijzen  zijn uitgesloten, de B2B prijs wordt wel beïnvloed door het staffelpercentage. Wijzigingen zijn voorbehouden.

Ik wil maar één beeldje bestellen? Kan dat?

Enkele stuks zijn te bestellen in de webshop van Atelier Davinci. Daar kunt u als bedrijf, stichting of als particulier één of enkele beeldjes bestellen.

Ik wil verschillende (of juist niet) graveerplaatjes op mijn uitgezochte beeldjes. Hoe kan ik die bestellen?

Gerelateerde artikelen als graveerplaatjes, verpakking etc. kunnen bij Art-ty.nl apart worden besteld. Graveerplaatjes worden per de door u opgegeven tekst gestaffeld.
Beeldjes en sieraden kunnen gepersonaliseerd als cadeau worden verpakt, eventueel voorzien van een schrijven van de gever. De verpakkingen met de optioneel gepersonaliseerde beeldjes worden aan de buitenzijde met een gemakkelijk te verwijderen kenmerk uitgeleverd, zodat u weet welk pakketje bij welk persoon hoort.

Iets helemaal nieuws. Maken jullie dat?

Natuurlijk is het bij Art-tY mogelijk om exclusieve beeldjes en sieraden door ons te laten ontwerpen en ambachtelijk  (in eigen huis) te laten maken. Juist ook als u op zoek bent naar luxe relatiegeschenken in een duurdere prijsklasse.
We doen vrijwel alles zelf: het ontwerpen, het maken van het model, het produceren….. tot en met het inpakken in een mooie geschenkverpakking. Want juist ook het ontvangen en uitpakken moet een feest zijn.

Relatiegeschenken geheel naar uw wens in de huisstijl van uw bedrijf ontworpen, in kleinere en grotere oplagen. Met als doel dat uw personeel en uw zakelijke contacten zich door u gewaardeerd voelen met een geschenk wat nergens in de winkel ligt. We werken in brons, verbronsd metaal, edel-metaal en meer, al dan niet gepatineerd in verschillende tinten.
Sieraden uitsluitend in zilver en goud, waarbij wij ons houden aan de eisen van de Nederlandse wet (Waarborg Edelmetaal).  Voorbeelden zijn te zien in de Portfolio van Atelier Davinci.

Pakketten? Wat doe jullie daar in?

Als begeleiding kunnen we een selectie van zeer goede Italiaanse artikelen als wijn, koffie en delicatessen aanbieden. Uiteraard kan Art-ty in veel van een door u gekozen relatiegeschenk uw bedrijfslogo of een boodschap verwerken voor hogere attentiewaarde bij uw relatie.
Een verjaardagssysteem kan gemaakt worden zodat cadeaus precies op tijd bij de jarige wordt bezorgd. Ook pakketten met wijnen en delicatessen, voorzien van een kunstwerkje kunnen zo helemaal naar uw wenst worden bedacht, gemaakt en samengesteld.

Opdat een pakket op niveau van Art-ty, voor elke gelegenheid een feest zal zijn, of het nu een relatiegeschenk, jubileumgeschenk of een kerstgeschenk betreft.

Voor informatie kunt u tijdens kantooruren bellen (0487-573985), of verdere informatie vragen per email (martin@atelier-davinci.nl).

Om een B2B- account te verkrijgen kunt een account aanmaken (Bedrijfsnaam en btw-nummer is verplicht). Na goedkeuring krijgt u toegang tot de prijzen en mogelijkheden van Art-tY. Uiteraard houden wij ons aan de wettelijke eisen van de AVG.